Crna hronika

„Ne može biti većih gadova od naroda u Crnoj Gori...“

Doktorica Teodora Vujović saslušana zbog vrijeđanja građana

Doktorka Teodora Vujović saslušana je juče u svojstvu građanina, jer je na svom Fejsbuk profilu objavila uvredljive komentare na račun građana Crne Gore, nezvanično je potvrđeno Pobjedi.

Doktorica Teodora Vujović saslušana zbog vrijeđanja građana Foto: Pobjeda
PobjedaIzvor

Dr Vujović je priznala da je to objavila, a tužilac Osnovnog državnog tužilaštva se izjasnio da nema krivičnog djela. Ona je na svom Fejsbuk profilu, pod nazivom Teodora Žukov napisala: "Odavno sam govorila da ne može biti većih gadova niti nesoja od naroda ovdje u Crnoj Gori. Cio region je iznjedrio vrhunski otpad, ali takve paščadi kakva se ovdje rađa nema nigdje u svijetu. Toliki stepen licemjerja, zavisti, ljubomore, pakosti, primitivizma gluposti (IQ85) malograđanštine, moralne nakaznosti i duhovne zapuštenosti, nijedna zemlja nije rađala kao što je ova. Ne mislim na sve, ali smrt mitropolita je baš dobro iskristalisala ove koje sam opisala".

Na sajtu Univerziteta Crne Gore piše da je dr Vujović zaposlena u Centru za kardiologiju Kliničkog centra Crne Gore, kao specijalizant Interne medicine sa usmjerenjem za kardiologiju.

Ona je od 2013. godine do danas zaposlena na Medicinskom fakultetu u Podgorici kao stručni saradnik na predmetu Medicinska biohemija i hemija.

Pobjeda je juče uputila pitanja Kliničkom centru Crne Gore da li će se baviti slučajem dr Vujović, s obzirom na to da je zaposlena u toj ustanovi, i da kao ljekar uvijek predstavlja KCCG.

Portal Analitika