Region

Psiholozi uključeni od početka u praćenje slučaja

Direktor dječje klinike: Kritično djevojčica koja je ranjena u glavu, ostali hospitalizovani učenici stabilno

Direktor Univerzitetske dječje klinike u Tiršovoj u Beogradu Siniša Dučić kazao je da je u stabilnom stanju većina djece hospitalizovane nakon jučerašnje pucnjave u školi u tom gradu.

Direktor dječje klinike: Kritično djevojčica koja je ranjena u glavu, ostali hospitalizovani učenici stabilno Foto: N1/ Darko Popović
Portal Analitika/TV VijestiIzvor

"U kritičnom stanju je djevojčica koja je na liječenju zbog povrede mozga, nakon što je ranjena iz vatrenog oružja u glavu", rekao je Dučić u Bojama jutra na TV Vijesti. Ona je, kako je kazao, juče operisana.

On je saopštio da su u ustanovi na čijem je čelu, osim te učenice, hospitalizovana dvojica dječaka sa prostrijelnim ranama, koji su stabilno i neće biti potrebni operativni zahvati.

Troje učenika je primljeno i u Klinički centar - dječak sa prostrijelnim ranama i djevojčica su u stabilnom stanju, a dječak koji je imao povredu kičme i pluća je operisan i za sada je takođe stabilno. Dučić je rekao da je, prema njegovim informacijama, u dobrom stanju i nastavnica koja je hospitalizovana nakon pucnjave.

On je istakao i da su psiholozi uključeni od početka u praćenje slučaja.

Podsjećamo, Trinaestogodišnji K. K. ubio je juče ujutro osmoro učenika i radnika obezbjeđenja Osnovne škole “Vladislav Ribnikar” u centru Beograda i ranio šestoro učenika i nastavnicu.

Tragedija u Beogradu: Milić: Učenik Molotovljevim koktelima htio da napravi prepreku policiji
23
Tragedija u Beogradu: Milić: Učenik Molotovljevim koktelima…
03.05.2023 21:30

 

Portal Analitika