Politika

"Borba Demokratske Crne Gore za pravednije i čistije društvo je čvršća od stakla koje je polomljeno"

Demokrate Nikšić mafiji: Nema više sigurnog skloništa za vas u Crnoj Gori

Nakon više udara na mafiju kao i odlučne borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije, mafija šalje odgovore, onako u njihovom stilu, naveli su iz OO Demokrate Nikšić.

Demokrate Nikšić mafiji: Nema više sigurnog skloništa za vas u Crnoj Gori Foto: Foto: Demokratska Crna Gora
Portal AnalitikaIzvor

„Situacija u kojoj su naše kancelarije na meti nije ništa novo, a ovog puta ponovo u Nikšiću. Pripadnici organizovanih kriminalnih grupa osim prijetnji našim funkcionerima prešli su i na uništavanje imovine i to je očigledno postalo učestalo“, navode u saopšenju.

Kako dodaju, vandalima koji su na nagovor kriminalnih struktura ponovo uništili ulazak u prostorije Demokrata OO Nikšić poručuju da ih „neće uplašiti i da ćemo mi nastaviti da slijedimo politiku koja garantuje mir i stabilnost za sve poštene građane ove zemlje, ali i politiku koja garantuje spuške ćelije za sve članove kriminalnih struktura u društvu“.

„Borba Demokratske Crne Gore za pravednije i čistije društvo je čvršća od stakla koje je polomljeno i upravo zbog toga nastavljamo politiku koja će garantovati jaču i uspiješniju Crnu Goru, kilometre novih puteva, hiljade radnih mjesta, nove investicije, borbu protiv kriminala i korupcije. Mi u svemu tome imamo najjačeg saveznika, narod Crne Gore i svi zajedno šaljemo poruku mafiji: "Nema više sigurnog skloništa za vas u Crnoj Gori“, zaključuju u saopštenju. 

Portal Analitika