Crna hronika

"Postoje kamere u servisu za tehnički pregled, pa će se sve vidjeti"

Đeljošaj: Podnijeću krivičnu prijavu protiv policajaca, maltertirali su mi djecu

Predsjednik Opštine Tuzi i lider Albanske alternative Nik Đeljošaj rekao je da je velika neistina da je napao policajce danas u Podgorici.

Đeljošaj: Podnijeću krivičnu prijavu protiv policajaca, maltertirali su mi djecu Foto: UGC
RTCGIzvor

"Hvala Bogu da postoje kamere u servisu za tehnički pregled, pa će se sve vidjeti. Tražiti vanredni tehnički pregled vozila, starog pet godina, pokazuje početnu namjeru maltretiranja. Ja nijesam ni bio učesnik u saobraćaju, nego sam na poziv otišao za maloljetnu djecu, koja su zadržana više od sat vremena na ulici i maltretirana", kaže Đeljošaj.

Kako navodi, iako ima elemenata da podgoričko tužilaštvo reaguje po službenoj dužnosti protiv policajaca, ali izgleda više ništa ne funkcioniše, njegov advokat će pripremiti i podnijeti krivičnu prijavu zbog postupanja policije i svega što su danas učinili.

"To je sada moja obaveza da spriječimo da druga djeca više nikad ne dožive šta su moja danas. Šta su meni radili i kako se ophodili i šta mi sve govorili da me isprovociraju sada je najmanje bitno, biće vremena da i o tome pričam. Težak dan je iza mene, ali da ću doživjeti da se organi reda podsmijavaju dječjoj suzi, mislio sam da je nemoguće.Ali jedno znam, da će se pravda zadovoljiti, nadam se i želim da to urade institucije", kazao je Đeljošaj.

Podsjećamo, u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici protiv Nika Đeljošaja formiran je predmet zbog krivičnog djela napad na službeno lice u vršenju službene dužnost. 

UP: Vozilo Đeljošaja poslato na tehnički,  on se policajcima obraćao riječima koje su imale karakter delikta
0
UP: Vozilo Đeljošaja poslato na tehnički…
04.11.2022 22:53

 

Portal Analitika