Poznate i cijene

Cetinje: Naplata parkinga počinje 15. juna

Povlašćena mjesečna karta za zaposlene ne važi za parkirališta Balšića Pazar I i II, saopšteno je iz Prijestonice. 

Cetinje: Naplata parkinga počinje 15. juna Foto: Prijestonica Cetinje
Portal AnalitikaIzvor

Prijestonica Cetinje započeće 15. juna realizaciju projekta Smart parking sistema, koji podrazumijeva naplatu parkinga putem SMS-a, samouslužnih aparata i kartica.

Cijenovnik parking usluga:

I zona - Trg umjetnika (Studentski trg), Parking kod Opštine, Šantićeva ulica, Balšića Pazar I i II, Ulica 13. novembra.

praking1

II zona – Sportski centar

parking-2-jph

Obod (parking za teretna motorna vozila)

parking3

Cijena usluga za dnevnu kartu, neđeljnu kartu, mjesečnu pretplatu za I zonu i II zonu

parking-4

"Dnevne, nedjeljne i mjesečne karte mogu se kupiti u poslovnici d.o.o. Komunalno Cetinje na Balšića pazaru, svakim radnim danom od 7 do 15 sati", navode iz Prijestonice.

Kaznena politika i sankcije za neplaćanje parkinga i neadekvatno korišćenje javnih parkirališta primjenjivaće se od 1. jula.

"Primarni cilj ovog projekta je rješenje dugogodišnjeg problema nedostajućih parking površina u gradskom jezgru, kao i da se na najbolji način uredi oblast parkiranja i omogući sugrađanima i posjetiocima nesmetano korišnjenje kapaciteta javnih parking površina u užem jezgru grada. Takođe, cilj je izgraditi moderan režim parkiranja, unaprijediti kulturu parkiranja u gradu i problem stacioniranog saobraćaja riješiti na najefikasniji i za korisnike najprihvatljiviji način", saopšteno je iz Prijestonice.

Portal Analitika