Turizam

Budvanska rivijera: Ekstra popusti

Izvor

Menadžer za odnose sa javnošću u toj kompaniji, Tijana Kotarac, kazala je da je za žene pripremljen posebni aranžmani pod sloganom, Specijalni popust za dame da kod kuće ne budu same, koji će važiti do 15. jula, s obzirom da muškarci u tom periodu prate Svjetsko prvenstvu u fudbalu, javila je TVCG.

„Pripadnice ljepšeg pola će u Slovenskoj plaži plaćati jednu sedmicu boravka 230 eura, a za deset dana 330 eura. Ukoliko dođu sa dvoje djece do 12 godina, za njih će biti besplatan smještaj", rekla je Kotarac agenciji Mina-business.

On je dodala da će specijalnim popustom od 20 odsto u prvih 15 dana jula, biti nagrađeni i mladenci koji su se vjenčali u junu.

„Dovoljno je samo da podnesu vjenčani list. Pored njih, isti popust u Slovenskoj plaži dobiće i brucoši koji su se upisali ove godine, a potrebno je da podnesu potvrdu o upisu", navela je Kotarac.

Prema njenim riječima svi oni koji posredstvom beogradske turističke agencije SAB Internacional, sa kojom Budvanska rivijera godinama uspješno saradjuje, budu boravili u Slovenskoj plaži, imaće mogućnost plaćanja u više mjesečnih rata.

Portal Analitika