Crna hronika

Pretresom stana pronađeno više komada metalnih noževa i pirotehnička sredstva

Budva: Dječak (13) u školu donio nož, prekršajna prijava protiv njegove majke

Službenci Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“ – Odjeljenja bezbjednosti Budva su, od učenika osnovne škole oduzeli više komada metalnih noževa i pirotehnička sredstva, te protiv zakonskog zastupnika maloljetnika podnijeli prekršajnu prijavu. 

Budva: Dječak (13) u školu donio nož, prekršajna prijava protiv njegove majke Foto: Unsplash
Portal AnalitikaIzvor

Budvanska policija je postupala na osnovu saznanja da dječak stara 13 godina sa sobom u školu i zonu škole nosi nož, te došla do fotografije na kojoj se vidi da taj dječak u prostorijama osnovne škole drži manji nož i predmet crne boje nalik na pištolj. 

Nakon toga su preduzete radnje u objektu stanovanja dječaka i njegovog zakonksog zastupnika V.M. (35), kojom prilikom je pronađeno više komada metalnih noževa, plastični pištolj – igračka i plastična municija, kao i pirotehnička sredstva. 

Pronađeni predmeti privremeno su oduzeti, a o događaju su upoznatislužbenici Centra za socijalni rad radi preduzimanja mjera i radnji iz njihove nadležnosti, kao i državni tužilac koji se izjasnio da u navedenom događaju nema elemenata krivičnog djela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti. 

Protiv zakonskog zastupnika maloljetnika, majke V.M. je zbog propuštanja mjera roditeljskog nadzora podnešena prekršajna prijava u skraćenom postupku shodno Zakonu o zaštiti od nasilja u porodici.

Portal Analitika

Komentari (1)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
b budvanin_neregistrovani
28.09.2023. 13:03

koja osnovna skola u budvi stara ili nova

3
1