Politika
  • Portal Analitika/
  • Politika /
  • BS Gusinje: Predsjednica opštine suprotno zakonu razriješila sekretare, preispitaćemo dalji koalicioni angažman sa DPS-om

“Mi se suda građana ne plašimo”

BS Gusinje: Predsjednica opštine suprotno zakonu razriješila sekretare, preispitaćemo dalji koalicioni angažman sa DPS-om

Predsjednica Opštine Gusinje Anela Čekić(DPS) je suprotno zakonu razriješila dužnosti sekretara za finansije Miralema Bekteševića i oduzela nadležnosti sekretarki za opštu upravu Samri Balić, što je čin na koji će Bošnjačka stranka imati adekvatan odgovor, kazao je Sanel Balić, predsjednik OO BS Gusinje.

BS Gusinje: Predsjednica opštine suprotno zakonu razriješila sekretare, preispitaćemo dalji koalicioni angažman sa DPS-om Foto: BS
Portal AnalitikaIzvor

On je istakao da je Čekić ovakvim potezom dovela u pitanje opstanak koalicije u Gusinju.

„Iako smo dio lokalne vlasti, u kontinuitetu upozoravamo na nepravilnosti u radu kabineta predsjednice opštine. Današnja smjena sekretara za finansije i opštu upravu, suprotno zakonima Crne Gore je potez koji pokazuje da je lokalni odbor DPS-a spreman na sve, kako bi eliminisao bilo kakvu kontrolu u radu”, kazao je Balić.

Zbog, kako kaže, ovako nekorektnog odnosa prema koalicionim partnerima, ali i zbog interesa i budućnosti Gusinja, OO Bošnjačke stranke Gusinje će preispitati dalji koalicioni angažman sa DPS-om.

“Mi se suda građana ne plašimo, naprotiv, građani su nam na parlamentarnim izborima jasno pokazali koga vide kao budućnost Gusinja“, kazao je Balić.

Portal Analitika

Komentari (1)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
F Fadi_neregistrovani
18.09.2023. 13:57

Podrska za BS najprincipijelniju stranku u Crnu Goru

2
12