Region

Brojne misterije prate nestanak čovjeka u Srbiji: Već danima tragaju za njim

U Nišu i okolini već danima traje potraga za farmaceutom Milanom Đorđevićem, koji je nestao 10. juna na Suvoj planini.

Brojne misterije prate nestanak čovjeka u Srbiji: Već danima tragaju za njim Foto: Nova
Portal AnalitikaIzvor

Srpski mediji prenose detalje, navodeći kako je tog dana Đorđević posljednji put viđen kada je obišao Klinički centar Niš. Nakon toga je autom otišao do izletišta, parkirao ga pored zatvorenog planinarskog doma i od tog momenta pa sve do danas ne zna se šta je sa njim.

On je radio kao predstavnik jedne farmaceutske kompanije, no njegove kolege navode kako se mjesec-dva čudno ponašao.

“Kolege su rekle da je bio uznemiren, uplašen, i od jedne koleginice je potražio ljekove za spavanje jer nije mogao da spava. Nama se nije žalio. Povjeravao se uvijek starijem bratu i ocu, ali ovog puta ni riječ nije rekao, nije se požalio da ima neki problem”, rekla je njegova majka.

Pritom, on je upravo na dan nestanka trebalo da pokupi jedno dijete iz škole, a drugo nakon toga da prebaci na rođendan.

Njegova majka ističe da im je javio na vrijeme da ćerku neće moći da pokupi iz škole, ali i da će voditi sina na rođendan.

Iako je Đorđević volio da planinari na području na kojem je nestao, utvrđeno je kako ovog puta nije ponio bilo kakvu opremu.

Uz to, u parkiranom automobilu pronađen je njegov telefon, a sa sobom nije imao novčanik, kojeg je tog dana ostavio kod kuće.

Portal Analitika