Poljoprivreda

Boško Kažić, poljoprivredni proizvođač (VIDEO)

S ponosom predstavljamo naše, domaće crnogorske proizvođače!

Boško Kažić, poljoprivredni proizvođač (VIDEO) Foto: VOLI
Portal AnalitikaIzvor

Tokom serijala "Naših ruku djelo", upoznajemo vas sa izvanrednim pojedincima, našim proizvođačima, vrijednim domaćinima, koji su dugogodišnji partneri kompanije Voli. Na njihovim imanjima, uz dragocjenu podršku njihovih porodica, nastaju autentični i visokokvalitetni domaći proizvodi koji će vas osvojiti svojim bogatim mirisima, neodoljivim ukusima i beskompromisnim kvalitetom.

Upoznajte Boška Kažića, poljoprivrednog proizvođača čije voće i povrće tokom sezone možete kupiti u Voli marketima. Svaki njegov proizvod odražava njegovu strast prema poljoprivredi i predanost stvaranju najboljih proizvoda. Boško nije samo proizvođač, već i čuvar tradicije i kvaliteta.

Odabirom proizvoda naših poljoprivrednika podstičite domaću proizvodnju i lokalnu zajednicu, dok istovremeno uživate u vrhunskom kvalitetu

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.