Politika

"U najskorije vrijeme da se pristupi sveobuhvatnom dijalogu"

Bojović: Bez dogovora sa DNP-om nema ni direktora policije

Poslanik Demokratske narodne partije Vladislav Bojović poručio je da kao član Odbora za bezbjednost i odbranu neće podržati nijedno kadrovsko rješenje ako ono nije proizašlo iz konsultacija vladajuće većine, jer bi samo takav dogovor doprinio stabilizaciji političkih odnosa u Crnoj Gori.

Bojović: Bez dogovora sa DNP-om nema ni direktora policije Foto: UGC
Portal AnalitikaIzvor

Bojović je u razgovoru za "Dan" istakao da svaki problem može biti riješen ako postoji volja i raspoloženje za sveobuhvatan dijalog unutar vladajuće koalicije, a to stvara mogućnost efikasnije borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala.

“Pitanje reforme u bezbjednosnom sektoru je, istina, pitanje za premijera, ali je isto toliko i pitanje za sve konstituente vladajuće većine, uključujući Demokratsku narodnu partiju, čiji sam poslanik. Mislim da je potrebno da se u najskorije vrijeme pristupi sveobuhvatnom dijalogu i pozivam da se to desi unutar svih konstituenata vladajuće većine, kako bi se razmotrili svi potencijalni modeli ili mjere za prevazilaženje situacije koja djeluje kao neodrživa u ovom trenutku”, kaže Bojović.

Portal Analitika