Region

Slavni glumac obratio se na protestu u Beogradu

Bjelogrlić: Dužni smo djeci iz „Ribnikara“, obezbijedimo istinu i pravdu

Govoreći na protestu "Srbija protiv nasilja" u Beogradu, glumac Dragan Bjelogrlić kazao je da "imamo dug" prema djeci ubijenoj u OŠ "Vladislav Ribnikar" da "obezbijedimo istinu i pravdu".

Bjelogrlić: Dužni smo djeci iz „Ribnikara“, obezbijedimo istinu i pravdu Foto: UGC
N1Izvor

"Da napravimo društvo koje nijesmo bili u stanju da im pružimo za života. To je dug koji moramo da platimo njima, da platimo svakom djetetu u Srbiji i sami sebi", kazao je Bjelogrlić.

On je kazao da će tuga za izgubljenim životima trajati dugo, i da ne treba da je prebolimo.

Kazao je da hoće da se obrati mladima Srbije, da imo da priznanje i diviljenje što „na nasilje i maltretiranje kom ste izloženi od ovog nakaradnog režima odgovarate dostojanstvom, mirom i ljubavlju“.

"Ja to ne umijem da uradim, priznajem, ali zato ste vi bolji od mene. Vi ste bolji od svih nas koji smo vam ostavili ovakvu Srbiju", kazao je Bjelogrlić.

Zamolio je mlade i da ne preziru i ne rugaju se ljudima „koji su bili prisiljeni da uđu u autobuse“, misleći na građane koji su bili na mitingu predsednika Aleksandra Vučića „Srbija nade“.

"Molim vas da im pružite ruku, da ih prigrlite, jer oni ne treba da budu u autobusu, treba da budu tu, sa vama", rekao je Bjelogrlić.

Portal Analitika

Komentari (1)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
M Mika_neregistrovani
04.06.2023. 12:46

Ovaj se bori protiv nasilja, a sam je nasilnik.

0
0