Politika
  • Portal Analitika/
  • Politika /
  • Bečić: Crna Gora se miri kad Abazović potpiše Temeljni ugovor, a Rovčanin vrati džamiju Islamskoj zajednici

Bečić: Crna Gora se miri kad Abazović potpiše Temeljni ugovor, a Rovčanin vrati džamiju Islamskoj zajednici

Obavljajući važne državne funkcije, pokazali smo da znamo kako do cilja, pomirenja i ekonomski jakog građanina, poručio je nosilac liste "Hrabro se broji" Aleksa Bečić sa promotivnog skupa u Pljevljima.

Bečić: Crna Gora se miri kad Abazović potpiše Temeljni ugovor, a Rovčanin vrati džamiju Islamskoj zajednici Foto: HSB
Portal AnalitikaIzvor

On je pozvao građane "da svi zajedno nauče lekcije lažnog patriotizma i da ih prezru".

"Crna Gora se miri besplatnim udžbenicima, dječijim dodacima, većim platama, većim penzijama, devet puta uvećanim naknadama za novorođenu djecu, većim staračkim naknadama. Crna Gora se miri kada Dritan Abazović potpiše Temeljni ugovor, a Nikola Rovčanin vrati džamiju u Pljevljima Islamskoj zajednici. Crna Gora se miri toplifikacijom Pljevalja nakon 40 godina, ekološkom rekonstrukcijom, hidroelektranom Otilovići, sanacijom deponija, ponovnom izgradnjom i oživljavanjem cementare, drvoprerade", rekao je on.

Dritan Abazović poručio je kako će ispraviti nepravdu koja je učinjena Pljevljima.

"Pljevlja će biti grad gdje će ljudi ostajati, stvarati radna mjesta i imati dobru, vidljivu perspektivu. Zajednički smo došli do ideje da se grade Green Pljevlja, gdje će se realizovati četiri kompatibilna biznisa sa Termoelektranom, koja će generisati nova radna mjesta – cementaru, gipsane ploče i elektrana na biomasu. Ovo će značiti ne samo nova radna mjesta, već potpuno novu vrijednost za Pljevlja, krajnje ekološku“, naveo je Abazović.


Portal Analitika

Komentari (9)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
l ljuma_neregistrovani
07.06.2023. 22:40

kad to reču dvije najveće ****re a mrš ***** ****ška

2
0
g grobolupezine_neregistrovani
07.06.2023. 13:56

Ova 2 dilbera Crkve Srbije se hvalr sto nam ukradose grobove i crkve…. i umjedto u zatvor oce u Skkupstinu…. bravo bravo glasaci samo napred!

5
0
M Miro_neregistrovani
07.06.2023. 12:00

Bečicu i dalje se hvališ sa tkz tu ugovorom , sa najvećom pljačkom,korupciom u CG,sa najvećom sramotom od koje bi se i ljudsko ništavilo stiđelo.

8
0
K Karadag
07.06.2023. 11:04

Becicu Crna Gora se muri kad vi shvatite da ste popovima dali krila i crkve.Kad vratite crkve Crnoj Gori pomirice se srbi i Crnogorci.Do tada ja sam patriota a ti izdajnik.( i taj nepomenik iz ulcinja)

13
0
o opet_neregistrovani
07.06.2023. 10:52

Gospodine suzdrzano spletkaroski,sa tobom i njim se ne slaze vecina gradjana CG,a za temeljni ugovor se odgovara pred nadleznim institucijama kad tad.

17
0
n nina_neregistrovani
07.06.2023. 10:48

E mala si ti mrvica od covjeka a veliko nistavilo ka i tvoj brat iz Skaljara

17
0
S Sramno_neregistrovani
07.06.2023. 10:47

Dritan je pokazao kako se obmanjuje javnost i podvalama pokussva da sebe prokaše sve suptotno od onoga što svi vidimk svskoga dana..Patrotiza..sto to bjese za Dritana to mu smeta ..to sto je potpisso TU je nacionslna izdsja crnogorskog naroda, on za to mora da odgovara jedna velika štetočina ..zloupotrijebio je službeni položaj jer je Crkvi Srbije napravio veliku korist a Crnoj Gori štetu, VDT je odavno morao da reaguje ali dočiće brzo vrijeme njegove odgovornosti .

15
0
p pravedan_neregistrovani
07.06.2023. 10:31

Ovi kao da nisu bili na vlasti tri godine. Za dobro naroda bolje vas je izgubit nego nać.

19
0
o olos klerofasisticka_neregistrovani
07.06.2023. 10:28

Mrsssssssssssssssss!

25
0