Abiznis
  • Portal Analitika/
  • Abiznis /
  • Balota: Pogrešne poslovne odluke, prekomjerni broj zaposlenih i partijsko zapošljavanje su direktno urušile EPCG

Pozvao Vladu i resorno Ministarstvo da hitno smijene sve članove Odbora direktora

Balota: Pogrešne poslovne odluke, prekomjerni broj zaposlenih i partijsko zapošljavanje su direktno urušile EPCG

Prikazani gubitak od 9,1 miliona eura je očekivan sa ovakvim načinom rukovođenja EPCG, kazao je član predsjedništva SDP Adis Balota.

Balota: Pogrešne poslovne odluke, prekomjerni broj zaposlenih i partijsko zapošljavanje su direktno urušile EPCG Foto: SDP
Portal AnalitikaIzvor

On je prokomentarisao vijest da je vanredna sjednica Odbora direktora Elektroprivrede zakazana je za 14. avgust. Na dnevnom redu su samo dvije tačke - smjena finansijskog direktora Mira Vračara i imenovanje Marije Šljivančanin za vršiteljku dužnosti direktora finansija.

"Pogrešne poslovne odluke, prekomjerni broj zaposlenih i partijsko zapošljavanje su direktno urušile EPCG", poručio je Balota. 

Smjena finansijskog direktora, kako kaže Balota, neće riješiti probleme, već isključivo teba smijeniti Odbor direktora koji je sve pogrešne odluke imenovao.

"Glavni krivci jesu članovi Odbora direktora. Nije mi jasno kako ne osjećaju odgovornost i da sami podnesu ostavke. Pozivam Vladu Crne Gore i resorno Ministarstvo da hitno smijene sve članove Odbora direktora", kazao je Balota. 

Portal Analitika

Komentari (6)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
K Kicos_neregistrovani
15.08.2023. 10:11

Kakvo je bilo prije vodjenje i zapošljavanj - sve na konkurs,uslov knjižica DPS-a . SDP-a, SD-ai BS. Pametnom dosta

0
0
R Rukfaš_neregistrovani
13.08.2023. 18:47

Bilo bi sjajno za EPCG da je cijena struje k'o prije godinu 500 EUR-a. Sve bi ćetalo. Nego se ipak sve vrnulo u normalu.

1
0
M Mrki_PG_neregistrovani
13.08.2023. 13:01

Ne EPCG nego sve i svuda je uništilo partijsko zapošljavanje.

12
0
c cgwwww_neregistrovani
13.08.2023. 12:46

okupatorska crkva tamo su pare od nase struje i uglja

13
0
L Lola_neregistrovani
13.08.2023. 11:44

Koje je tamo rasulo i trosenje novca kada posluju sa gubitkom.Uzas.

16
0
E Emina_J
13.08.2023. 11:35

Kako , evo ovako ....!!!! Uz gubitak , koji se demantovao i novi platni promet ... u cilju " pomirenja ", samo sto je " pomirenje ", o kojem slusamo 3g. usmjereno na Srbiju ...!!! " Prikazani gubitak od 9,1 miliona eura je očekivan sa ovakvim načinom rukovođenja EPCG, kazao je član predsjedništva SDP Adis Balota. "

11
0