Fudbal

"Opština Zeta će snažno stati uz svoj klub"

Asanović Ibrahimoviću: Vama je krivo što su Budva i Zeta obezbijedile plasman u viši rang

Poručuje da ako je iko imao razloga da se požali to su bili oni

Asanović Ibrahimoviću: Vama je krivo što su Budva i Zeta obezbijedile plasman u viši rang Foto: Printscreen
Portal AnalitikaIzvor

“Reagovanje čelnika Bošnjačke stranke i nekadašnjeg košarkaša Ervina Ibrahimovića nema veze sa sportom i fudbalom, a tiče se jučerašnje utakmice u kojoj je Zeta obezbijedila povratak u Drugu crnogorsku ligu”, kazao je predsjednik Opštine Zeta Mihailo Asanović.

On dalje smatra da je čelnik BS-a u svom, kako kaže, “ostrašćenom nastupu iznio notorne neistine koje nemaju veze sa sportom, već samo pokazuju da je Ibrahimoviću krivo što su Budva i Zeta obezbijedili plasman u viši rang”. 

Ibrahimović se oglasio povodom fudbala: Predstava u Budvi ne može se nazvati ni utakmicom ni takmičenjem
5
Ibrahimović se oglasio povodom fudbala: Predstava u Budvi…
27.05.2024 20:29

“Nadamo se da se njegov nastup neće svesti pod nacionalni kontekst i izazivanje međunacionalnih podjela, jer teren i fudbal nisu mjesto za takve stvari”, ističe Asanović. 

Njegov Ibar je, kako dodaje, imao priliku da slavi na terenu i na Trešnjici kao i na svom terenu na Bandžovom brdu.

“Pa kad nisu uspjeli da slave u oba meča sjetili su se da pričaju kako su utakmicu posljednjeg kola dogovorili Budva i Zeta. Mi se nismo žalili ni kada smo cijelo poluvrijeme na svom terenu odigrali sa igračem manje protiv Ibra a da nijedan naš igrač pogrdnu riječ nije rekao, a isključen je zbog prigovora, time pokazavši da smo pravi domaćini”, ukazuje Asanović.

Poručuje da ako je iko imao razloga da se požali to su bili oni.

Fudbalska farsa: Budva i Zeta odigrali koliko im je trebalo, idu u Drugu CFL
11
Fudbalska farsa: Budva i Zeta odigrali koliko…
27.05.2024 19:25

“Pozivamo naše protivnike sa terena da ne padnu pod uticaj dnevno političkih obračuna i izazivanja nacionalnih tenzija, jer se gospodin Ibrahimović Rožaja, Ibra i fudbala sjeti samo kad može da ućari koji politički poen, a vidjeli smo da i njemu kao i Ibru fali poena za viši rang”, kaže Asanović.

Takođe, najavio je da će Opština snažno stati uz svoj klub.

“I preuzeti ga u narednom periodu i omogućiti da se ekspresno vratimo u najelitniji rang crnogorskog fudbalskog takmičenja gdje je i mjesto prvom šampionu fudbalskog takmičenja a mi se nadamo da će za koju godinu i Ibar praviti društvo nama u višem rangu”, zaključio je Asanović.

Portal Analitika