Moda

Miss Crne Gore otputovaće 16. februara u Mumbai na izbor za najljepšu djevojku svijeta

Vukadinović: Sve je spremno da se u što boljem svijetlu predstavim u Indiji

Miss Crne Gore Anđela Vukadinović otputovaće 16. februara u Mumbai, gdje će 9. marta, nakon nekoliko odlaganja, biti održan izbor za najljepšu djevojku svijeta.

Vukadinović: Sve je spremno da se u što boljem svijetlu predstavim u Indiji Foto: ugc
Portal AnalitikaIzvor

„Sve pripreme su završene. Izbor za Miss Svijeta odlagan je nekoliko puta, pa sam imala dovoljno vremena da se pripremim na najbolji mogući način. U stalnom sam kontaktu sa organizatorima. Prethodnih dana morala sam da odradim zadatke koje sam dobijala, a koji će mi pomoći da se u što boljem svijetlu predstavim u Indiji“, govori o završnim pripremama Vukadinović.

1707148191993625

Ističe da su joj očekivanja od takmičenja velika, kako bi sebe i svoju zemlju predstavila na najbolji mogući način.

„Akcenat bih stavila na neophodnost obrazovanja, da motivišem mlade da uče jezike, da se obrazuju, putuju, rade na sebi i sklapaju nova prijateljstva. To ću uraditi i u Indiji kada ću imati priliku da brojnim ambasadorima prezentujem bogatstvo Crne Gore, Kotora i Boke“, kaže Vukadinović.

Poseban i važan segment takmičenja je Beauty with a Purpose u kojem se ogleda humanost djevojaka i njihov rad na tom polju i pokazivanje na pravi način kako ljepota nije samo u spoljašnjosti već u onome što osoba nosi iznutra.

„Organizovala sam veliki broj humanitarnih akcija koje su veoma bile zapažene od strane javnosti i medija. I u narednom periodu ću se truditi da pružim pomoć onima kojima je to zaista najpotrebnije“, zaključuje Vukadinović.

Kroz pripreme, podršku svojih voljenih i podršku cijele Crne Gore, osjećam se spremnom da predstavim našu predivnu zemlju na ovom prestižnom takmičenju ljepote.


Portal Analitika