Politika

DANILOVIĆ: Kacin je prevršio svaku mjeru

1604goran_2
N
e volim da se svađam sa evropskim političarima, ali Kacin je zaista prevršio svaku mjeru. Petlja se u naše unutrašnje stvari nespretno i tipično balkanski. Malo je tu evropskih manira, napisao je večeras na svom Fejsbuk provilu zamjenik predsjednika Nove srpske demokratije i član predsjedništva Demokratskog fronta Goran Danilović.

DANILOVIĆ: Kacin je prevršio svaku mjeru
Portal AnalitikaIzvor

Potpredsjednik Delegacije Evropskog parlamenta sa saradnju sa zemljama jugoistočne Evrope Jelko Kacin izjavio je za Portal Analitika da instititucije Crne Gore "treba ohrabriti da preuzmu svoju ulogu kako bi se smanjio manevarski prostor bezgraničnog populizma i ismijavanja institucija crnogorske države".

- Ne znam otkud mu politička ideja da protesti štete našem putu u EU, ako je u pitanju neprikosnoveno ustavno pravo. U Sloveniji su, umalo, s ulice smijenili cijelu vlast. Da je kojim slučajem Srbin, Kacin bi, na osnovu ovakvih stavova, brzo bio proglašen Srbinom sa dna kace. Ovako, nezgrapnom i prepotentnom, možemo zamjeriti samo da je Kacin sa dna kace. Čije kace? E, to ja ne znam - komentar je Danilovića na popularnoj društvenoj mreži.

 

Portal Analitika