Politika

Opozicija u Nikšiću provjerava sva izborna mjesta

14nk
O
pozicija u Nikšiću ne miri se sa rezulatima ponovljenih izbora. Demokratski Front u dogovoru sa Pozitivnom i SNP-om provjera sve navodne nepravilnosti, kojih je bilo kako kaže Veljko Vasiljević iz Fronta za  Antenu M - na pretek.

Opozicija u Nikšiću provjerava sva izborna mjesta
Portal AnalitikaIzvor

Prezicnije, utvrđuju koliko je građana kojima je zbog neizadavanja nove lične karte uskraćeno pravo glasa,  šta je sa onima koji su navodno proglašeni mrtvim , iako su živi, te da li su svi glasovi na biračkim mjestima upisani kako treba:

“Bez obzira na to što Demokratski front I Socijalitička narodna partija i Pozitivna u ukupnom zbiru imaju nešto malo manje glasova nego DPS ta razlika nije toliko velika koliko bi se to reklo prema broju odbornika koji su rezultat posljednjih izbora. Radi se o nekih 200 glasova koji bi drastično smanjili tu razliku i uz nekih 1000 ukradenih glasova opozicija je i ovaj put pobijedila u Nikšiću.”

Vasiljevića su iz Antene M pitali šta kada se završe sve provjere:

“Nemamo povjerenja niti želimo da se oslanjamo na rad korumpiranog Tužilaštva i opštinske izborne komisije. I rezultati tih istraživanja i tih provjera služe isključivo za nas i za prezentaciju ljudima iz Evropske unije koji treba da znaju da se DPS već godinama služi manipulacijama i da nijedne izbore nijesu dobili u fer borbi.”

Podsjećamo, potpredsjednik SNP-a Neven Gošović ranije je najavio da će ukoliko u radu biračkih odbora u Nikšiću budu utvrđene nepravilnosti ta partija podnijeti krivične prijave protiv osoba u Ministarstvu unutrašnjih poslova i Sekretarijatu za lokalnu samoupravu nikšićke Opštine.

Portal Analitika