Društvo

Cetinje: Prekinut meč, navijačima zabranjeno da rašire transparent

3ct
"M
ilo, brate, jesi li mi gledao što za onaj posao, da znam za koga ću glasat, samo nemoj na ušno, jer nemam diplomu UDG-a",  pisalo je na transparentu koji je policija zabranila, piše Dan.

Cetinje: Prekinut meč, navijačima zabranjeno da rašire transparent
Portal AnalitikaIzvor

Navijačima Lovćena  „orlovima" - policija je sinoć zabranila da rašire transparent na kojem je pisalo: „Milo, brate, jesi li mi gledao što za onaj posao, da znam za koga ću glasat, samo nemoj na ušno jer nemam diplomu UDG-a". Utakmica između Lovćena i Sloge na kratko je prekinuta nakon, kako su „Danu" javili navijači, prepirke i međusobnog otimanja transparenta između policije i Cetinjana.

- Nakon otimanja i cimanja policije i navijača, parolu smo uspjeli da postavimo na ogradu. Međutim, delegat je prekinuo meč dok se transparent ne ukloni.

„Orlovi" su u srijedu, nakon afere „Snimak" o zapošljavanju kadrova DPS-a na utakmici Lovćena protiv Metalurga razvili transparent na kojem je pisalo: „Milo, brate, imaš li kakvi posa za mene, ja sam za DPS". I taj transparent, iako nije sadržao vulgarnosti ili diskriminatorske poruke, policija je, u poluvremenu utakmice, pokušala da ukloni sa tribina. Poruka Cetinjana osvanula je na naslovnicama dnevnih novina i ubrzo postala hit na društvenim mrežama na internetu.

Portal Analitika