Svijet

Ćerka Mika Džegera živi u stanu za socijalno ugrožene

10dzejddzegerok
D
žejd Džeger
, najstarija kćerka pjevača "Rolingstonsa" Mika Džegera, živi u opštinskom stanu koji iznajmljuje za 150 eura, iako je imovina njenog slavnog oca procijenjena na preko 235 miliona eura.

Ćerka Mika Džegera živi u stanu za socijalno ugrožene
Portal AnalitikaIzvor

Od kako se prošle godine udala za di džeja Adrijana Filarija, 41-godišnja dizajnerka nakita Džejd Džeger živi sa suprugom u jednosobnom stanu, u kompleksu koji je prvenstveno namijenjen socijalno ugroženim kategorijama.

Stan se nalazi na južnoj strani Temze, a većinu stanara čine ljudi koji imaju najniže plaćene poslove, imaju neku vrstu invaliditeta ili su beskućnici. Zanimljivo je da su Džejd i njen suprug čak i svoju firmu prijavili na ovu adresu.

I dok Džejd i njen suprug stanuju u malenom opštinskom stanu, imovina njenog oca

Mika Džegera

procijenjena je na preko 235 miliona eura uz veliki broj nekretnina širom Engleske i svijeta. Međutim, Džejd je davno izjavila da nikada neće zavisiti od očevog novca. Imajući u vidu da njena firma odlično posluje kao i da je lani prodala stan u Londonu za oko dva miliona eura, te da ima kuću na Ibici koja je vredna oko 3,5 miliona eura, pomalo je začuđujuće da je odabrala da živi u stanu koji plaća 150 eura mjesečno.

 

Portal Analitika