TV / Film

Montipajtonovci ponovo na okupu!

montipajtonovci
Č
lanovi „Letećeg cirkusa Montija Pajtona“ ponovo se sastaju kako bi radili na filmu „Absolutely Anything“, naučno-fantastičnoj farsi koja kombinuje kompjutersku grafiku i živu glumu.

Montipajtonovci ponovo na okupu!
Portal AnalitikaIzvor

Film će režirati Teri Džouns, dok će produkcija biti povjerena Majku Medavoju, a jedna od uloga pripala je i Robinu Vilijamsu.

Članovi „Letećeg cirkusa Montija Pajtona“ davaće glasove grupi vanzemaljaca koja je zemljaninu povjerila moć da „čini što god želi“ kako bi vidjeli kakve će sve neprilike da učini - što je tačno ono što se potom dešava.

„Ovo nije klasičan Monti Pajtonovski film, ali posjeduje identičan senzibilitet“, izjavio je Džouns za Varajeti.

Film je baziran na scenariju koji su posljednje dvije decenije razvijali Džouns i Gevin Skot.

Džouns je takođe režirao filmove „Monti i Sveti gral“ iz 1974. kao i „Brajanovo žitije“ i „Smisao života Montija Pajtona“.

On je izjavio da su Džon Kliz, Teri Gilijam i Majkl Pejlin pristail da učestvuju u novom projektu a da se očekuje i Erik Ajdl.

Preostalih pet članova grupe posljednji put zajedno su se pojavili 1998. godine na Festivalu komedije u Aspenu, kada su sa sobom ponijeli urnu u kojoj se navodno nalazio pepeo Grejema Čepmena - preminulog člana "Monti Pajtona".

Izvor: Variety

Portal Analitika