TV / Film

Dizni: Još dva filma iz serijala Ratovi zvijezda

starvorsok
Kompanija Volt Dizni koja je kupila filmsku produkcijsku kuću "Lukasfilm" Džordža Lukasa , tvorca "Ratova zvijezda", potvrdila je da priprema bar još dva filma iz tog serijala.

Dizni: Još dva filma iz serijala Ratovi zvijezda
Portal AnalitikaIzvor

Direktor Diznija Robert Ajger potvrdio je da se "radi na dva nezavisna filma koji nijesu dio sage Ratova zvijezda", ali da će se priča tih filmova graditi oko nekih likova iz tog serijala.

Dizni, koji posjeduje i kompanije Piksar , Marvel, I-Es-Pi-En i Ej-Bi-Si, ranije je najavio snimanje novog filma pod nazivom "Epizoda sedam", koji bi trebalo da se pojavi 2015. godine.

Dizni je saopštio prošlog mjeseca da će reditelj Džej Džej Ejbrams snimati "Epizodu sedam". Najavljene su i "Epizoda osam" i "Epizoda devet", a onda po jedan novi film na svake dvije ili tri godine.

Ajger je potvrdio medijske spekulacije da scenaristi Lari Kasdan i Sajmon Kinberg rade na filmovima koji nijesu dio nove trilogije na kojoj se već radi.

Takođe, spekuliše se i da bi čuveni džedajski učitelj Joda mogao bi da postane prvi od likova iz serijala "Ratovi zvijezda" koji će dobiti film posvećen isključivo njemu.

Direktor Diznija nije govorio o detaljima u vezi sa filmovima, kao ni kada bi mogli da se pojave.

(foto: blic.rs)

 

 

Portal Analitika