Komentar

Radunović: Izjava Milića šteti mobilizaciji antirežimskih snaga

30slavenradunovicokPotpredsjednik Nove i funkcioner Demokratskog fronta Slaven Radunović reagovao je na izjavu predsjednika SNP-a Srđana Milića koji je sinoć u emisiji “MBB Magazin” naglasio da je "partija kojoj instrukcije stižu van Crne Gore, zalutala na političkoj sceni Crne Gore".

Radunović: Izjava Milića šteti mobilizaciji antirežimskih snaga
Portal AnalitikaIzvor

"Izjava gospodina Milića, koji manirom lidera nekih vanparlamentarnih stranaka pokušava da ušićari sitnu korist za svoju partiju, a na štetu najjače stranke koja je podržala Lekićevu kandidaturu, svakako ne doprinosi stvaranju zdrave klime u biračkom tijelu koje mnogo očekuje od predstojećih izbora".- saopštio je Radunović portalu IN4S.

Radunović je naglasio da svaki političar, pa i predsjednik Nikolić, ima pravo da izloži svoju viziju rješenja nekog pitanja.

"Nova srpska demokratija je uvijek samostalno donosila svoje odluke, uvažavajući prvenstveno interese svojih članova i srpskog naroda. Da će tako biti i ubuduće svjedoči izjava gospodina Mandića, koju je dao nakon sastanka sa našim uvaženim gostom, u kojoj je naglasio da je Nova zainteresovana da uđe u vlast, ali nakon izborne pobjede nad režimom".

Osvrćući se na predsjedničke izbore, Radunović naglašava značaj ovog političkog događaja u Crnoj Gori.

"Kao što bezuslovno i bespogovorno prihvatanje Platforme Pozitivne Crne Gore, od strane SNP-a, prilikom pregovora o formiranju vlasti u Nikšiću, nije olakšalo, već otežalo Novoj srpskoj demokratiji napore da se ovaj grad oslobodi višegodišnje kriminalne vlasti, a da sačuva lično i nacionalno dostojanstvo svojih članova, tako ni ovakve izjave Srđana Milića ne doprinose prijeko potrebnoj mobilizaciji antirežimskih snaga pred predsjedničke izbore", navodi se u saopštenju.

"Smatram da je dužnost svakog političara i građanina, koji je istinski posvećen promjenama, da stvara ambijent u kojem će Miodrag Lekić, što ubjedljivijom pobjedom nad neustavnim protivkandidatom, otpočeti proces izgradnje novog sistema vrijednosti, toliko neophodnog našem društvu", zaključio je Radunović.

Portal Analitika