Politika

MANDIĆ: Ko vjeruje u Lekića ne podržava bojkot

okrajo.jpgslajdPredsjednički izbori su prilika da opozicija sa kandidatom Miodragom Lekićem ostvari pobjedu i zbog te činjenice Demokrtaski front obazrivo pristupa priči o mogućem bojkotu izbora, kazao je u intervju za Dan predsjednik Nove srpske demokratije i član predsjedništava DF-a Andrija Mandić.

MANDIĆ: Ko vjeruje u Lekića ne podržava bojkot
Portal AnalitikaIzvor

 

Upitan o mogućem bojkotu lokalnih izbora u Nikšiću i Andrijevici od strane opozicije ako ne budu raspisani izbori u Podgorici, Mandić je kazao da je na opoziciji da se dogovara i pronađe model kako da se najefikasnije suprostavi političkoj opciji koja neprestano poseže za političkom korupcijom.

- Očigledno je da je ta vrsta korupcije bila prisutna i u drugim opštinama, a ne samo u Nikšiću i i Andrijevici. Pojedini konstituenti Demokratskog fronta su zbog sličnog ponašanja vlasti nedavno bojkotovali lokalne izbore u Kotoru, Mokovcu i na Cetinju. Taj naš čin nije dao nikav rezultat jer su opozicioni birači izašli na izbore i glasali za druge opozicione stranke. Zbog tog negativnog iskustva i prilika da na predsjedničkim izborima ostavrimo željeni rezultat DF predlogu o bojkotu lokalnih izbora pristupa veoma obazrivo.

Evidentno je da rejting DPS-a drastično pada i tu činjenicu treba iskoristiti i poraziti tu partiju na svakom mogućem nivou. Lekić je najozbiljniji kandidat za predsjednika Crne Gore. Mi čvrsto vjerujemo u pobjedu Miodraga Lekića i očekujemo da će i druge stranke u opoziciji pažljivo izanalizirati ukupnu situaciju i donijeti ispravnu odluku koja će biti od koristi za sve građane. Predsjednički izbori su dobra prilika da se u Crnoj Gori najzad otpočne sa procesom promjena, zaključio je Mandić.

 

Portal Analitika