Politika

Vučićević: Narodnjaci spremni za vanredne izbore u Podgorici

vucicnslokNarodna stranka spremna je da podrži inicijativu opozicije za održavanje vanrednih izbora u Podgorici, kazao je za „Dan“ njen lider Dejan Vučićević. On ističe da u NS-u, o mogućem zahtjevu za održavanje vanrednih izbora u Glavnom gradu, nijesu još diskutovali, ali da podrška takvoj inicijativi nije sporna.

Vučićević: Narodnjaci spremni za vanredne izbore u Podgorici
Portal AnalitikaIzvor

- Ukoliko bi opozicija tražila vanredne izbore u Podgorici i ako ta inicijativa bude definisana određenim s datumom, NS bi se, kao opoziciona stranka, sigurno pridružila takvom zahtjevu. Mi nemamo ni jedan razlog da budemo bilo kakva smetnja raspisivanju vanrednih izbora u Glavnom gradu- naglašava Vučićević.

Vučićević navodi da je NS podršku vlasti u Podgorici dala isključivo iz razloga što su, kao je pojasnio „birali između dva zla manje“, ne želeći da podrže inicijativu Socijaldemokratske partije.

- Sada su stvari bitno drugačije. Ako opozicija zaista ozbiljno računa na vanredne izbore u Podgorici, ali da se odrede politički ozbiljno i kvalitetno a ne kao u Nikšiću, u Narodnoj stranci će sigurno imati sagovornika i partnera- zaključio je Vučićević.

 

 

Portal Analitika