Društvo

Pantić: U toku specijalni rat protiv Crne Gore, Amfilohije hoće da sruši legalnu vlast (VIDEO)

Poznati komentator Milojko Pantić ocijenio je da je u toku specijalni rat koji se vodi protiv Crne Gore i spolja i iznutra. On je dodao da Crna Gora pobijediti mora u tom ratu.
Pantić: U toku specijalni rat protiv Crne Gore, Amfilohije hoće da sruši legalnu vlast (VIDEO)
Predrag Zečević
Predrag ZečevićAutor
Portal AnalitikaIzvor

Prema njegovim riječima, Crna Gora pobijediti mora “i zbog sporta na ovim prostorima”, podsjetivši da meč ABA lige  između “Budućnosti” i “Crvene Zvezde”nije odigran zbog politike.

On je rekao da nakon litija u gradovima Crne Gore osvanu poruke koje nemaju veze sa hrišćanskom vjerom i pravoslavljem a koje otkrivaju pozadinu crkvenih protesta.

“Grafiti na kojima piše ovo je Srbija ili smrt Crnogorcima samo potvrđuju ono što mitropolit crnogorsko primorski Amfilohije Radović često ističe. Crnu Goru je po njemu stvorila Srpska pravoslavna crkva i to je srpska država a Crnogorce kao naciju izmislio je komunistički vođa”, naveo je Pantić u video obraćanju.

On je podsjetio da je Amfilohije pričešćivao Arkana i njegovu paravojsku i da je negirao genocid u Srebrenici.

“I evo ga sada se stavlja na čelo pobunjenih Srba koji hoće da sruše legalnu vlast i vrate Crnu Goru u zagrljaju Srbije a zajedno sa njom i u krilo majčice Rusije”, naveo je Pantić, inače žestoki opozicionar u Srbiji.

Pogledajte njegovo obraćanje:

 

Portal Analitika