Politika

DF: Režim je u očajnoj situaciji čim je aktivirao Bojovića

Kad se u napad na Srpsku pravoslanu crkvu (SPC), pravoslavne vjernike i Demokratski front (DF) uključio i Rade Bojović, onda možemo konstatovati da se režim potpuno pogubio ocijenili su iz DF-a.
DF: Režim je u očajnoj situaciji čim je aktivirao Bojovića
Portal AnalitikaIzvor

Podsjetimo, bivši koordinator pokreta za nezavisnost Rade Bojović je u intervjuu agenciji Mina kazao da je u Crnoj Gori na djelu velikosrpska pobuna protiv državotvorne, građanske, multietničke, antifašističke i evroatlantske države uz podršku Srbije i Rusije. 

- Kome danas treba neko poput njega ili gori od njega, a koji sada već bez kompasa tumaraju političkom scenom misleći da će dukljanskim fašizmom nekoga isprepadati - navedeno je, između ostalog, u reagovanju DF-a.

Iz Fronta podsjećaju da je Bojović svojevremeno pokušao i da se kandiduje na predsjedničkim izborima, ali da mu je falio jedan uslov- "nije mogao da prikupi ni petinu potrebnih potpisa".

- Nakon toga se gubi sa političke scene, ali se evo pojavljuje kada se režim raspada pred odlučnošću i hrabrošću stotina hiljada pravoslavnih vjernika, koji brane svetinje SPC i tradiciju Crne Gore, od koje su otpali izdajnici svojih predaka, poput Rada Bojovića, Mila Đukanovića, Miodraga Vukovića, Radovana Radonjića, Predraga Boškovića i sličnih. Očekujemo i nadamo se da ti likovi i narednih dana budu aktivni u javnosti, da narod Crne Gore vidi ko je gdje, pošto svako njihovo oglašavanje povećava broj prisutnih na litijama - zaključeno je u reagovanju tog političkog bloka.

Portal Analitika