Politika

Aleksandar Đurović na čelu tivatskog SDP-a

Opštinski odbor SDP Tivat jednoglasno je odlučio da novi predsjednik Socijaldmokratske partije u ovom gradu bude Aleksandar Đurović, inženjer pomorstva.
Aleksandar Đurović na čelu tivatskog SDP-a
Portal AnalitikaIzvor

Za potpredsjednike Odbora izabrani su Ivo Marić i Frano Bošković, a utvrđen je i sastav novog Predsjedništva Opštinskog odbora, saopšteno je iz SDP Tivat.

Đurović, novi predsjednik tivatskog odbora SDP, naglasio je da je velika odgovornost biti na čelu te stranke u Tivtu, imajući u vidu da se radi o sredini koja je bila jedno od važnijih uporišta partije u ove tri decenije u njenoj dosljednoj i uspješnoj borbi za građansku i evropsku Crnu Goru.

“Želimo da radimo na okupljanju mladih, stručnih i vrijednih ljudi okrenutih razvoju Tivta, građanskom konceptu po kojem je naš grad prepoznat, kako bismo uspostavili model političkog i društvenog djelovanja na koji će se ugledati i ostale lokalne zajednice. Razvoj po mjeri građanina i njegovih potreba u modernom društvu biće ideja vodilja naše politike”, reao je Đurović.

Na sastanku Opštinskog odbora učestvovali su i generalni sekretar SDP Ivan Vujović i član Predsjendištva SDP Mirko Stanić.

Na sastanku je konstatovan trend snaženja partije u Tivtu, priliv novih članova i simpatizera, što će biti dobra osnova za dalju promocije socijaldemokratske politike na lokalnom nivou, saopšteno je iz SDP Tivat.

Portal Analitika