Društvo

Aprcović obišao radove na Domu zdravlja, donirali 5.000 eura

Predsjednik Opštine Kotor Željko Aprcović obišao je juče kotorski Dom zdravlja, gdje se radovi na rekonstrukciji i adaptaciji prostora izabranih doktora za odrasle privode kraju.
Aprcović obišao radove na Domu zdravlja, donirali 5.000 eura
Portal AnalitikaIzvor

Radovi su započeti početkom decembra ove godine, a završiće se u januaru mjesecu 2020. Prvi čovjek grada je izrazio zadovoljstvo izgledom Doma zdravlja i pohvalio menadžment ove ustanove.
,,Izuzetno je važno da ste vi koji svakodnevno boravite ovdje uvidjeli da je rekonstrukcija neophodna. Adaptacija dječijeg dispanzera, otvorene ambulante medicine rada, zatim oftalmološke, internističke i ambulante za psihologa kao i prostor u kojem je smještena uprava ustanove odnosno menadžment, je za svaku pohvalu i treba da služite za primjer ostalim javnim ustanovama”, kazao je predsjednik Aprcović.
Opština Kotor je juče donirala 5.000 eura Domu zdravlja Kotor, a kako je rekao predsjednik Opštine Kotor Željko Aprcović i za sljedeću godinu Opština će opredijeliti sredstva za ovu ustanovu.
,,Naši sugrađani zaslužuju najbolju njegu i pristojan ambijent, svi zaposleni, kao i turisti koji posjećuju naš grad. Još jednomželim da izrazim zadovoljstvo za sve što ste uradili za ustanovu od izuzetnog značaja za sve nas”, zaključio je predsjednik Aprcović.
Sredstva su uložena i u nabavku prilično skupe opreme, a dva nova lifta napravljena su po svim evropskim standardima.
,,Takođe smo nabavili i novi agregat, dva mala nova vozila i jedno sanitetsko auto. Ovo su sve krupnije investicije, a bilo je naravno i onih sitnijih troškova. Sveukupno, u posljednje četiri godine u kotorski Dom zdravlja uloženo je nešto malo manje od 1 000 000 eura”, istakao je direktor ove ustanove dr Igor Kumburović.
 
 

Portal Analitika