Društvo

O hibridnim prijetnjama saslušaće Boškovića, Nuhododžića, Veljovića...

Odbor za bezbjednost i odbranu saslušaće 27. decembra ministra unutrašnjih poslova MevludinaNuhodžića, ministra odbrane Predraga Boškovića, direktora Uprave policije Veselina Veljovića, generalnog direktora Obavještajno bezbjednosnog sektora u Ministarstvu odbrane Miljana Perovića i predstavnika Agencije za nacionalnu bezbjednost koji će pred članovima Odbora govoriti o hibridnim prijetnjama.
O hibridnim prijetnjama saslušaće Boškovića, Nuhododžića, Veljovića...
MinaIzvor

To je odlučeno na današnjoj sjednici Odbora za bezbjednost, glasovima poslanika vladajuće koalicije. Sjednici je prisustvovala i poslanica Socijalističke narodne partije SNP Danijela Pavićević, ali nije glasala za ovaj predlog.

Poslanik Demokratske partije socijalista DPS Mihailo Anđušić kazao da je resor odbrane i ministar Predrag Bošković najpozvaniji da govori o hibridnim prijetnjama.

- Ne postoji bolja osoba od ministra Predraga Boškovića koja može da govori.o ovoj temi. Zato ćemo na sjednici koju zakažemo, dobiti sve potrebne informacije - rekao je Anđušić.

Sjednica Odbora biće zatvorena za javnost, jer će članovi odbora i predstavnici bezbjednosnih službi i ministastva odbrane raspravljati o dokumentima koji su označeni stepenom tajnosti.

Portal Analitika