Politika
  • Portal Analitika/
  • Politika /
  • Medojević tvrdi da su ga Brajović i Gvozdenović spriječili da učestvuje na Parlamentarnoj Skupštini NATO

Medojević tvrdi da su ga Brajović i Gvozdenović spriječili da učestvuje na Parlamentarnoj Skupštini NATO

Predsjednik PzP i jedan od lidera DF Nebojsa Medojevic  tvrdi da je spriječen da  učestvuje u sesiji Parlamantarne Skupštine NATO, koja se održava u Vašingtonu od 09-12. decembra. 
Medojević tvrdi da su ga Brajović i Gvozdenović spriječili da učestvuje na Parlamentarnoj Skupštini NATO
Portal AnalitikaIzvor

Medojević navodi da je uredno obavijestio rukovodstvo Skupštine da će kao član Delegacije Skupštine Crne Gore u Parlamentarnoj Skupštini  NATO prisustvovati ovoj sesiji. Međutim, obaviješten je od strane Generalnog Sekretara PA Davida Hobsa da ga uprava Skupštine Crne Gore nije formalno prijavila.

“Nemam nikakvu dilemu da se radi o politički motivisanoj opstrukciji od strane Gvozdenovića i Brajovića, jer su ocijenili da bi moji nastupi i bilateralni sastanci sa važnim ljudima iz sektora odbrane i bezbjednoati iz najjačih zemalja Zapada nanijeli ozbiljnu političku štetu korumpiranom crnogorskom režimu. Zato su odlučili da po svaku cijenu, pa i po cijenu međunarodne blamaže spriječe moje učešće. Ja sam o ovakvom nečuvenom i skandaloznom odnosu uprave Skupštine obavijestio Predsednicu PA NATO, gospođu Moon i Generalnog sekretara PA NATO Davida Hobsa,koji mi je i zvanično potvrdio da Skupština Crne Gore, jednostavno nije poslala običan dopis da ću ja kao član delegacije Skupštine Crne Gore prisustvovati ovom važnom skupu.

Ja sam siguran da su i oni svjesni da istina o vezama crnogorskog rezima sa transnacionalnim kartelima za šverc kokaina, oružja, ljudi, cigareta i pranju prljavog novca polako ali sigurno postaje glavni znak prepoznavanja ove vlasti u međunarodnoj zajednici i da ce sve češće , na ovakve i slicne skupove biti pozivani i predstavnici DF .  Ja sam posebno pripremio prezentaciju o stvarnim vezama ruske mafije, bezbjednosnih struktura, tajkuna sa vrhom crnogorskog rezima , i audio snimke razgovora glavnog ruskog čovjeka u Crnoj Gori Milana Rocena iz 2006 koji sve to potvrđuju. Naravno da ću sve to poslati na odgovarajuće adrese, a sve ću detaljno prezentirati na sledećem sastanku PA NATO” istakao je Medojević.

Portal Analitika