Politika

Ko je dobio najviše glasova delegata za članove GO DPS-a po opštinama

Delegati na Kongresu njih 598 su i glasali za članove novog saziva Glavnog odbora po opštinama.
Ko je dobio najviše glasova delegata za članove GO DPS-a po opštinama
PobjedaIzvor

Kada je u pitanju Bar najviše glasova delegata je osvojila Tanja Spičanović potpredsjednica Opštine Bar, za Berane - dr Miodrag Bobo Radunović dekan medicinskog fakulteta, za Bjelo Polje - dr Biserka Bulatović direktorica opšte Bolnice, a za Budvu - Katarina Kažanegra, izvršni direktor Budvanske rivijere.

Najviše glasova delegata za Cetinje je osvojio Jovan Martinović državni sekretar ministarstva turizma, za Herceg Novi - Gordana Rajović, izvršna direktorica Instituta Simo Milosević.

Delegati su, kada je u pitanju Kotor najviše glasali za Željka Avramovića sekretara OO DPS Kotor, a za Nikšić za dr Gordanu Reljić direktoricu specijalne bolnice za plućne bolesti Brezovik, a za Danilovgrad - Dragan Đurović iz Agencije za vazduhoplovstvo.

Zoran Gospić savjetnik u Rudniku Uglja dobio je najviše glasova delegata kada su u pitanju prijedlozi za članove GO iz Pljevalja, a za Podgoricu dr Nermin Abdić direktor urgentnog centra KC Crne Gore. Delegati su i kada su u pitanju Tuzi najviše glasali za Nikola Gegaja potpredsjednika OO DPS Tuzi.

Novi saziv GO DPS-a koji je izabran u subotu veče ima preko 50 odsto novih lica i u njemu prednjače direktori javnih preduzeća, sportisti i biznismeni.

 

 

Portal Analitika