Politika
  • Portal Analitika/
  • Politika /
  • Medojević: Skupština da odbije zahtjev za skidanje iminiteta, da me zaštite od osvete i odmazde Katnića

Medojević: Skupština da odbije zahtjev za skidanje iminiteta, da me zaštite od osvete i odmazde Katnića

Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević izjavio je da očekuje da Skupština odbije zahtjev da mu se skine imunitet i da poslanici zaštite ovu instituciju od osvete i odmazde tužioca. 
Medojević: Skupština da odbije zahtjev za skidanje iminiteta, da me zaštite od osvete i odmazde Katnića
Portal AnalitikaIzvor

„Ako se jednom prihvate ovi metodi namještanja i montiranja koji su poznati iz 1948 godine, Katnić će pored uništenja  i razaranja tužilaštva razoriti i Parlament i demokratiju i državu Crnu Goru“, naveo je Medojević u reagovanju na zahtjev da mu se ukine imunitet.

Kako navodi, staljinističkim i informbirovskim metodama montaža optužbi, na bazi iskaza nekog svjedoka saradnika po principu “reče mi jedan čoek” je zaštitni znak protivustavnog i nezakonitog ponasanja Katnica.  „Ko može da povjeruje i pomisli da sam ja na bilo koji način povezan sa Migom Stijepovićem i njegovim transakcijama sa režimskim tajkunom Kneževićem , taj je zreo za Dobrotu“, naveo je Medojević.

https://portalanalitika.me/clanak/348547/vdt-trazio-skidanje-imuniteta-medojevicu-prosirena-istraga-protiv-stijepovica

Kako je rekao, Duško Knežević nije dao ni centa ni njeni ni PzP ni DF. „On je finasirao DPS i korumpirao nosioce vlasti što dokazuje ovih dana i nedjelja na  svojim snimcima. Od opozicije kakav je PzP i DF ništa nije ni mogao  dobiti niti očekivati, a sam je priznao šta je i kako radio“, naveo je on,

Medojević kaže i da im je on opasan opasan zbog medjunarodnih veza sa Njemačkom, Velikom Britanijom i SAD i da zbog toga pokušavaju na svaki način da ga eliminišu.

„Slučaj vezan za pranje novca se raspada na sudu zbog promašene optužnice i nemanja nijednog dokaza, tako da je ovo jos jedan panični pokušaj korumpiranog dvojca iz tužilaštva da me na silu i sramotu ponovo razvlače po sudovima i osude“, naveo je on.

 

Portal Analitika