Moda

Za modernu ženu neprolazne ljepote

Modni duo Kristina i Lazar Ilić sa tri nove kolekcije pod imenom ,,Ilić atelier“ otvoriće 24. izdanje Fešn konekšna. Biće predstavljen i novi brend za djecu ,,Lazar Ilić kids“, kao i kolekcije brenda ,,Hunt“ i ,,Lazar Ilić couture“, saopšteno je na sinoćnjoj konferenciji za medije.
Foto: Pobjeda
Foto: Pobjeda
Portal AnalitikaIzvor

Kako je kazala Kristina Ilić, njihova nova modna bajka broji 50 modela.

- To je priča o neprolaznoj ženskoj ljepoti, ljubavi, romantici koja je sastavni dio svakog od nas, ali i sastavni dio mode. Ovo je riznica ideja ,,bride“ priče. Predstavićemo 50 modela na varijaciju bijele haljine koja je nama sinonim za vjenčanje – kazala je Kristina.

Pored bijele haljine, dodaje, biće mnoštvo drugih modela.

- Eksperimentisali smo malo, naravno, sve u granicama ove teme. Nadam se da ćemo na otvaranju Fešn konekšna dotaći srca prisutnih, te da će biti trenutak koji se pamti. Ovo je priča o evociranju uspomena i dio prošlosti o nama mnogo bitnoj ženi. Ostaćemo malo intrigantni, a 10. oktobra znaće se naziv kolekcije – istakla je Kristina.

Kada je riječ o koloritu, najviše su zastupljene pastelne nijanse, zatim zlatna, bijela i srebrna boja.

- Krojevi su uglavnom klasični, iako kod nas gotovo uvijek ništa nije klasično. Sve će to biti upakovano u jednu modernu ženu sa duhom tradicije – objasnila je Kristina.

Ova revija, kako je kazao Lazar, razlikuje se od ostalih zato što neće nastupati pod odvojenim imenima.

- Nastupamo pod imenom ,,Ilić atelier“ u okviru kojeg ćemo predstaviti novu kolekciju ,,Lazar Ilić couture“, modnog brenda ,,Hunt“ i dječiju kolekciju. Ona će otvoriti reviju i svakako je novina kod nas. Ona je replika kolekcije koju sam radio za žene pod imenom ,,Lazar Ilić couture“, samo prilagođene mlađim godinama. Pri izradi smo koristili iste materijale i zastupljeno je mnogo ručnog rada, sa perlicama, cirkonima, biserima – kazao je Lazar dodajući da su pripremili bogat program za otvaranje 24. renomiranog modnog događaja.

- Biće i gosti iznenađenja, imaćemo najmlađe učesnike na Fešn konekšnu. Nadamo se dobrom provodu i reakcijama, te da će se ova emocija koja je bitna za stvaranje ove kolekcije prenijeti na publiku – zaključio je Lazar.

Na konferenciji za medije prikazan je i kratkometražni film o novoj kolekciji, a u restoranu ,,100 manira“ bilo je izloženo nekoliko modela iz novih kolekcija.

Portal Analitika