Društvo

SNP: Staćemo uz svoje sugrađane u odbrani Sinjajevine

„Vlada Crne Gore na današnjoj sjednici jednoglasno je donijela odluku o formiranju vojnog poligona na planini Sinjajevini. Ovaj čin još jedan je u nizu dokaza da aktuelna vlast radi protiv interesa svojih građana“, saopšteno je iz kolašinskog SNP-a.
SNP: Staćemo uz svoje sugrađane u odbrani Sinjajevine
Portal AnalitikaIzvor

Povodom ovako važnog pitanja nije su čuo nijedan glas razuma, zanemaren je većinski stav domicilnog stanovništva, kao i mnogih stručnjaka iz ove oblasti. Sve to uz pomoć poslušnika iz lokalnih samouprava koji su odigrali vjerovatno jednu od ključnih uloga u obmanjivanju građana i zataškavanju posledica ovakvih projekata, naveli su.

„Šta na ovo kažu predvodnici kolašinske vlasti (DPS-SD-GB) koja je aminovala ekološki atentat na teritoriji opštine Kolašin? Hoće li lokal-patriote stati uz svoj narod? Na to je odgovor dobro poznat, izvjesno je da neće. Obmanjivanje i varanje građana i dalje je uža specijalnost ovakve vlasti, čak se može reći i da su prevazišli sami sebe.

Međutim, nemojte misliti da će mještani ovih područja ostati nijemi na vaše izdaje i prevare. OO SNP Kolašin će stati uz svoje sugrađane u odbrani Sinjajevine, kao što je i od prvog dana, znajući da je pravda spora, ali dostižna“, zaključeno je iz SNP-a.

Portal Analitika