Društvo

Vučić i Dodik uputili telegram saučešća povodom smrti Bulatovića

Predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić, uputio je telegram saučešća porodici nekadašnjeg predsjednika Crne Gore Momira Bulatovića koji je preminuo danas u 63. godini u Kučima, saopšteno je iz službe za saradnju s medijima predsjednika Srbije.
Dodik & Vučić
Dodik & Vučić
Portal AnalitikaIzvor

- Upućujem iskreno saučešće porodici Bulatović povodom iznenadne smrti Momira Bulatovića. Ostaće upamćen kao bivši predsjednik Crne Gore i bivši premijer Vlade Savezne Republike Jugoslavije, koji je dosljedno sprovodio politiku zajedništva Srbije i Crne Gore - navodi se u telegramu predsjednika Srbije.

Predsjedavajući i srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik takođe je uputio telegram saučešća porodici Momira Bulatovića.

- S dubokim žaljenjem sam primio vijest o smrti Momira Bulatovića. Njegova smrt nenadoknadiv je gubitak za njegovu porodicu, prijatelje ali i sve koji su ga poštovali - istakao je Dodik.

On je ocijenio da je Bulatovićev politički angažman ostavio neizbrisiv trag u dešavanjima u bivšoj SR Jugoslaviji, Crnoj Gori, ali i regionu.

Dodik je naglasio da će "uspomena na njega ostati zauvijek sačuvana u srcima njegove porodice, kao i svih ljudi koji su ga voljeli i poštovali", saopšteno je iz kabineta predsjedavajućeg i srpskog člana Predsjedništva BiH.

Portal Analitika