Abiznis

Branko Mitrović novi generalni direktor Telenora Crne Gore

Branko Mitrović imenovan je za novog generalnog direktora Telenora u Crnoj Gori. On će od 1. jula 2019. godine naslijediti Sandru Štajner, koja je kompaniju vodila od septembra 2015. godine.
Branko Mitrović novi generalni direktor Telenora Crne Gore
Portal AnalitikaIzvor

Mitrović  ima više od 20 godina iskustva u sektoru telekomunikacija, a u posljednje četiri bio je član Upravnog odbora Telenora Crne Gore i izvršni direktor Korporativnih poslova u Telenoru Srbije. 

Karijeru je počeo u Mobtelu 1998. godine, bio na nekoliko upravljačkih pozicija u sektoru finansija i korporativnih poslova u Telenoru Srbije, a od 2014. do 2016. godine vodio  je Telenorovu firmu  u Crnoj Gori, MNNews.  

“Telenor je više od 20 godina lider u sektoru mobilne telefonije i čast mi je što ću imati priliku da budem na čelu kompanije. Sa kvalitetnom mrežom, atraktivnom ponudom i odličnim timom, pružanje izvrsne usluge korisnicima i dalji razvoj poslovanja biće i dalje u vrhu naših prioriteta“, rekao je  Mitrović.

Mitrović je završio osnovne i master studije na Fakultetu organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu, a zvanje mastera poslovne administracije stekao je na Cotrugli poslovnoj školi. 

Pohađao je i programe u Londonskoj, Harvard i INSEAD poslovnim školama. 
 

Portal Analitika