Košarka

GORDIĆ: Ako nam dva poraza nijesu motiv, onda ne znam što je!

Plej Budućnosti Volija Nemanja Gordić kazao je na današnjem presu da moraju da odigraju mnogo bolje timski u odbrani, s mnogo više kontakta i čvršće da bi savladali Zvezdu u trećem meču finala ABA lige.
Foto: Portal Analitika
Foto: Portal Analitika
A.P.
A.P.Autor
Portal AnalitikaIzvor

- Znamo dobro kako je bilo u Beogradu, Zvezda ima 2:0, ali na nama je da se pozabavimo našom igrom i da probamo da popravimo našu igru. Nema mnogo vremena, ali ima dosta stvari koje možemo da popravimo i ako to uradimo imamo šansu. Daleko od toga da je finale gotovo. Primili smo previše poena, oni su ušli u seriju, dobijali su samopouzdanje, pogađali sve. Treba nam igra sa više kontakta, čvršća igra. Pokazali smo u toku sezone da imamo u sebi. Ako nam 0:2 i ovakva dva poraza nijesu motiv, onda ne znam što je - naglasio je Gordić.

presb4

Plej podgoričkog tima je saglasan da bi navijači mogli da budu važan faktor u sjutrašnjem derbiju u "Morači".

- Potrebna nam je podrška, nadam se da naši navijači će napraviti pravu atmosferu. Igramo finale, pod pristiskom smo i mi i oni. Mi smo satjerani uza zid, ali trebalo bi da iskoristimo to da pretvorimo u veliku želju i da tako odigramo. Naravno, i pametno. Vidjelo se sve što se događalo, ali mi smo na terenu izgubili ubjedljivo. Volio bih da i naši navijači pruže podršku, a da se od toga ne pravi ne znam što - poentirao je Gordić.

Portal Analitika