Moda

Marija Vujović Vukčević zaštitno lice Renault Fashion Week Montenegro

Zaštitno lice Renault Fashion Week Montenegro manifestacije je svjetski super model Marija Vujović Vukčević, direktorica modne agencije Models INC, Elite Model Look Montenegro.
Marija Vujović Vukčević  zaštitno lice Renault Fashion Week Montenegro
Portal AnalitikaIzvor

"Marija na ovaj način daje veliki doprinos u promociji crnogorske modne scene i nedjelje mode, kao neko sa ogromnim  iskustvom i uticajem na svjetskoj modnoj sceni.Ova prelijepa Podgoričanka očarala je i Tom Forda, bila je njegova muza i zaštitno lice oproštajne kolekcije za IV SEN LORAN. Njeno lice krasilo je naslovnice najpoznatih svjetskih časopisa VOGUE, ELLE,a GQ je svrstao medju 10 najljepših žena na svijetu.Miljenica je čuvenog tandema Dolce&Gabanna.Vise puta je bila njihovo zaštitno lice i vodeći model na njihovim revijama,kao i zaštitno lice parfema Dolce & Gabana Light Blue i  parfema Dolce & Gabanna Women", podsjećaju organizatori manifestacije.

Jedina je sa ovih prostora koja se pojavila na čuvenom Pirelli kalendaru pored Andrijane Lime,Naomi Kembel,Sofije Loren, Penelope Kruz i drugih najljepših žena svijeta. 

Marija već godinama radi za najpoznatija imena modne industrije, kao sto su Chanel, Louis Vuitton, Dior, Elie Saab, Versace i mnogi drugi.Njena modna agencija ima ekskluzivno pravo za našu zemlju-a u okviru Fashion Week-a Marija će organizovati kasting za nova lice agencije.

dolcec16dolcemarijavukcevicmarijavv
Portal Analitika