Politika

Demokrate tvrde ih je napao Čavor, na snimku se vidi da on mirno stoji

Demoratska Crna Gora tvrdi da su njihove poslanike i aktiviste danas na Cetinju napali aktivisti Demokratske partije socijalista, dok se na snimku koji su objavili pojedini mediji vidi da čovjek za koga tvrde da je napao njihove aktivistkinje mirno stoji.
Demokrate tvrde ih je napao Čavor, na snimku se vidi da on mirno stoji
Portal AnalitikaIzvor

Demokrate su pojedinim medijima dostavili snimak i tvrde da je "kriminalni režim nahuškao svoje aktiviste na Cetinju da isprovociraju incident do granice fizičkog obračuna".

"Napad se dogodio u Njegoševoj ulici, dok su se poslanici i aktivisti vraćali sa performansa kojima su najavljivali subotnji protest na Cetinju. Božina Čavor, član DPS-a, vjerovatno poslat po zadatku od strane svojih šefova iz OKG, koja je, podsjetimo u susret izborima na Cetinju slala osuđene kriminalce da vade pištolje na naše poslanike i odborničke kandidate, najprije je verbalno napao i izvrijeđao mlade aktivistkinje Demokrata”, navodi se u saopštenju.

Na snimku medjutim Božina Čavor mirno stoji, čuje se da nešto priča,  dok drugi čovjek okrenut ledjima grana rukama i viče i poziva ih da se biju. Izmedju njih se nalazi nekoliko mladića koji se uključuju u prepirku.

 

Portal Analitika