Preduzetništvo

"Studio 3" d.o.o.


STUDIO 3 je osnovan 2017. godine sa ciljem da u svom sastavu sadrži više srodnih sektora iz umjetničkih branši koji svaki pojedinačno proizvodi projekte vrhunskog kvaliteta na globalnom tržištu iz svake od pojedinačnih djelatnosti.

"Studio 3" d.o.o.
PROMO
PROMOAutor
Studio 3Izvor

Ovom prilikom ćemo vam se predstaviti kroz oblast arhitekture - projektovanjem, građevinsko inženjerskim rješenjima i izvođenjem radova iz segmenta koji podrazumijeva izradu bazena, hidromasažnih bazena, wellnes i spa centara, fontana i aqua parkova.

Sistem kojim se koristimo pri izgradnji je razvijen u Francuskoj, a naš stručni tim u ovoj oblasti ima 20ogodišnje iskustvo u Crnoj Gori i Evropi. Mozemo sa sigurnošću da tvrdimo da ne postoji pristup koji pruža kvalitetniji proizvod od našeg. Jedinstveni smo na crnogorskom, pa i na tržištu okolnih zemalja.

Prije same izrade, neohodno je sagledati niz činilaca kako bi se izabrala funkcionalna i estetska rješenja. Nakon izrade idejnog projekta, Studio 3 nudi izradu 3D modela koji vam pruža mogućnost da sagledate cio projekat prije samog otpočinjanja radova.

studio-3-1

 

Ono sto prvenstveno izdvaja i preporucuje ovaj tip izgradnje je 10ogodisnja garancija za radove. U bilo kojim klimatskim i terenskim uslovima konstrukcija koju nudimo je najstabilnija. To nam omogucava armirano betonska konstrukcija sa monolitnim izlivanjem mase za oblaganje bazena. Izlivanje izjedna je još jedna od prednosti iz razloga sto pruža priliku za bilo koji estetski pristup koji želi klijent, tj. moguće je izvesti bilo koju formu iz spektra oblika.

Postoje dva tipa armirano-betonskih bazena - skimerski i prelivni. Razlikuju se prema načinu kretanja vode, čija je postavka u mašinskoj sobi, koja je neophodna uz svaki od većih bazena. Skimerski cjevovodima mijenjaju sadrzaj bazena. Prelivni bazeni su (primjer sa projekta na fotografijama) zahtjevniji za izgradnju, pa su i specifikacije njihovih ponuda za 30% skuplje.

Kad je u pitanju formiranje cijene projekta, moramo navesti da je naša ponuda znatno nižih cijena u odnosu na konkurentne firme trzista, a jedini nudimo kvalitet dugogodišnje garancije. Pri formiranju cijene, uzimamo u obzir lokaciju, tj terenske uslove, dimenzije bazena, izbor keramike za oblaganje betonske konstrukcije, izbor staklenog mozaika ili PVC bazenski lajner, spektar rasvjetnih tijela kao i sadrzaj mašinske sobe, odnosno opreme koju bira klijent.

 

studio-3

 

Studio 3 radi po sistemu ”ključ u ruke” od prve faze izrade do finalne, možete dobiti gotov proizvod, u zavisnosti od dimenzija, u roku od mjesec dana. Nudimo cijeli spektar takođe rasvjetnih tijela, masažera i ostale opreme.

Za sve konsultacije, informacije i ponude možete nas kontaktirati na broj tel.  068 440 521

e-mail: desascekic@gmail.com

D.o.o. Studio 3

 

 

Portal Analitika