Preduzetništvo

Zdravo i IN

Firma “IN TRADE MNE D.O.O.” mladog preduzetnika Lazara Mugoše donosi rešenje u vidu projekta "Healthy Living" koji je izazvao pravi boom samom pojavom na tržištu. Healthy Living nam donosi samouslužne aparate za hranu, piće i ostale proizvode koje sadrži. 
Zdravo i IN
PromoIzvor

Ovakvi aparati su već odavno hit u svijetu, a upravo oni prvi donose ovu novinu i na crnogorsko tržište. Firma se, inače, bavi uvozom aparata i postavkom/instalacijom na svim lokacijama koje imaju interes korišćenja jednog ovakvog aparata. Takođe, firma posjeduje najsavremenije opremljenu kuhinju, kuvare, dostavljače i servisere, pa se iz njihove kuhinje aparati pune i dopunjavaju svježim proizvodima svakog jutra.

Na ovaj način, u aparate se stavlja dovoljna količina proizvoda da potrošači uvijek imaju ukusan i svjež proizvod u aparatu. Aparat se puni 5 radnih dana u nedjelji, dva puta tokom dana: puni se ujutro u 8h, dopunjava u 12h i  u 18h prazni, ukoliko ima proizvoda koji nijesu prošli. Proizvodi koji ne prođu se narednog dana prodaju u njihovim maloprodajnim mjestima. Imaju i otkupljene franšize za recepte zdrave hrane.

Sigurno čitaoce zanima kakva hrana se može uzeti sa aparata? Evo i odgovora: u aparatima možete naći prozvode kao što su salate, sendviči, sjeckano voće, cijeđeni sokovi, chia puding, zdravi dezerti.

Za sada, kako je firma tek počela sa poslovanjem, aparati su postavljeni na nekoliko lokacija i njihovi partneri su, Program Ujedinjenih Nacija za razvoj Crne Gore (UNDP), USA Ambasada, NLB Banka, Hipotekarna Banka, Rokšped, Klinički centar Crne Gore, Radio i Televizija Crne Goredom.

Što se tiče saradnje i postavkama aparata za zainteresovane strane iz firme ”In Trade MNE” poručuju da su spremni za širenje poslovanja i dalje saradnje, pa, ukoliko je bilo ko zainteresovan za aparat, slobodno ih može kontaktirati. Kako su oni ekskluzivni zastupnici za Crnu Goru i vrlo mladi i sposobni preduzetnici, poručuju da su vrlo otvoreni za saradnju.

Sad se sigurno pitate zašto se odlučiti za hranu iz Healthy Living aparata? Prvo, radi se o novitetu na tržištu, nečemu što će skratiti vrijeme čekanja dostave hrane, odlazak u prodavnice, čekanje u redovima. Potrošači imaju svježe i ukusne proizvode u poslovnim zgradama, fakultetima, školama. Za potencijalne partnere i saradnike, ovo je pametno rešenje za uslugu cateringa dostupnu 24/7. Ne radi se samo o vending aparatu, nego o pravoj automatizovanoj kantini, čija ekstremna fleksibilnost konfiguracije korisniku omogućava odabir jela, pića i voća.

Kako funkcionišu Healthy Living aparati za hranu? Naime, aparat ima više menua i jedan menu vazi od ponedeljka do petka, sto znači da klijenti svakog ponedeljka dobijaju novi menu, pa je, samim tim, i ishrana raznovrsnija. Aparati primaju do 20€, uz povraćaj kusura. Princip funkcionisanja aparata možete pogledati 

 

Zdravo i IN
Healthy living
Portal Analitika