Društvo

Izmjena režima saobraćaja tokom koncerta Čolića

Tokom 50. Praznika mimoze i koncerta Zdravka Čolića na platou ispred hotela "Igalo" u petak, 08. februara biće privremeno izmijenjen režim saobraćaja od Igala do Tople, obavještavaju iz Sekretarijata za komunalne djelatnosti i ekologiju u tom gradu.
Izmjena režima saobraćaja tokom koncerta Čolića
Portal AnalitikaIzvor

Privremena izmjena saobraćaja, na način da se zabranjuje saobraćaj za sva vozila, biće na snazi:

-U Njegoševoj ulici, na potezu od zgrade „Novljanke“ na Toploj do početka Ulice Save Kovačevića, u periodu od 18.30 do 20.30 časova;

U Ulici Sava Ilića u Igalu, na potezu od ukrštanja sa Ulicom V crnogorske (bivšeg hotela „Tamaris“) do zgrade „Novljanke“ na Toploj, u periodu od 18.30 do 01 sat.

Iz Službe komunalne policije i inspekcijskog nadzora mole sve korisnike korisnike vozila da sjutra do 17.30 sati pomjere svoja vozila iz centra Igala i Herceg Novog, radi nesmetanog i bezbjednog defilea povorke 50. Praznika mimoze. Kako objašnjavaju, važno je da vozila budu pomjerena sa parkinga na sledećim dionicama:

-U centru grada, u Njegoševoj ulici, od parka hotela Boka do ulaza u šetačku zonu.

- U Igalu, od raskrsnice Pete crnogorske brigade i Ulice Sava Ilića (parking nekadašnjeg hotela „Tamaris“) do raskrsnice Njegoševe i Osječke ulice (restoran „Galeb“).

Portal Analitika