Moda

Irina Đuranović na Nedjelji visoke mode u Parizu

Prestižni brend Balmain izabrao je crnogorski top model Irinu Đuranović da zatvori njihovu reviju na Nedjelji visoke mode u Parizu.
Irina Đuranović na Nedjelji visoke mode u Parizu
Portal AnalitikaIzvor

To nije prvi put da je Đuranovićevoj ukazana ovakva čast – za tu kuću je vodila defile na reviji na septembarskom Fashion Week-u u Parizu.

Pored toga, na Nedjelji visoke mode vodila je defile na reviji Zuhair Murad, dizajnera čije modele na crvenom tepihu rado nose Hali Beri, Dženifer Lopez, Ketrin Zita Džons i mnoge svjetski poznate ličnosti.

Blistala je i u kreacijama čuvenih dizajnera Armanija, Alexandre Vauthier-a.

Irina Đuranović karijeru je započela učešćem na Elite Model Look izboru za Crnu Goru 2014. godine kada se kao predstavnica Crne Gore plasirala u TOP 10 devojaka na Svjetskom Elite Model Look Finalu.

Danas je miljenica najvećih dizajnera poput dua Dolce i Gabbana, Karla Lagerfelda i brenda Chanel, Dior, Valentina, Armanija, Elie-a Saab-a i mnogih drugih.

Najveću podršku ima od matične agencije u regionu – agencije Models Inc., koju vode top modeli Marija Vujović Vukčević i Danijela Dimitrovska Amidžić i agent Mirjana Udovičić.

Blistala je u kreacijama najpoznatijih dizajnera
 

 

 

  ..
  ..
  ..
  .
Portal Analitika