Region

Dragičević: Ne interesuju me montirani procesi, idem do kraja

 Davor Dragičević, otac Davida Dragičevića, rekao je da ga ne interesuju montirani procesi institucija Republike Srpske protiv njega i da neće prestati da se bori sve dok ubice njegovog sina ne budu kažnjene.
Dragičević: Ne interesuju me montirani procesi, idem do kraja
Mina /Portal AnalitikaIzvor

"Njihovi montirani procesi me ne zanimaju, jedino što mogu to je da me ubiju kao Davida, ali neću im dati tu priliku ni šansu", objavljena je izjava Davora Dragičevića na Fejsbuk stranici grupe "Pravda za Davida".

Kako je kazao, neće dozvoliti da ubice, institucije i režim »zatru njegovo sjeme i prezime«.

»Ubice su uzele zakon, Ustav, institucije, MUP, tužilaštvo u svoje krvave ruke, krv je sveža i još teče, ubice«, napisao je Dragičević.

On je istakao da njegovog sina nema i da će on ispuniti svoje obećanje dato na Davidovom grobu 7. aprila, kada je sahranjen.

»Istinu znam, treba mi pravda za Davida«, naveo je Davor Dragičević.

On je dodao da će »svakako jednog dana leći kraj njega, da ga grije i čuva«.

»Ubice više nemaju gde ni kuda, neće priznati zločin, a ni ja ni grupa 'Pravda za Davida' nećemo odstupiti od naše borbe do kraja«, naglasio je Davor Dragičević.

Policijska uprava Banjaluka saopštila je ranije danas da je podnijela Republičkom javnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv Davora Dragičevića prema kojoj se tereti za pozivanje na nasilnu promenu ustavnog uređenja Republike Srpske.

Portal Analitika