Društvo

Preminula malena Eva, prva korisnica Teletona

Prva korisnica sredstava Teletona, malena Ema Velimirović, nakon pet dobijenih bitki, preminula je 31. decembra u Podgorici.
Preminula malena Eva, prva korisnica Teletona
Portal AnalitikaIzvor

Tužnu vijest objavila je njena majka, a djevojčica nije izdržala borbu sa tumorom mozga koji se vratio u februaru prošle godine.

“U februaru se bolest vratila a Eva hrabro jurisala ne slušajuci ko je neprijatelj. Vratio se tumor drugi put, pa treći,pa četvrti, pa čak i peti put a ona….SMIJALA SE. Preživjela je ono sto medicina smatra nemogućim i ubjedila najbolje doktore svijeta da njen duh može čak i tijelo njeno besmrtnim da učini. Pet operacija mozga, bezbroj terapija, eksperementalnih ljekova, novih prvi put otvorenih protokola, toliko istraživanja i nije postojao ovozemaljski odgovor niti iko sličan Evi. Dozvolila je majki i tati da urade APSOLUTNO SVE što postoji na svijetu, ne zato što je to njoj trebalo, već da bi time nama dala dalju snagu”, napisala je njena majka Marija.

 

Djevojčica je  dovezena na Badnji dan u Podgoricu, gdje je i sahranjena.

“Eva je znala da Deda Mraz ne postoji i nije sačekala poklon tog prevaranta, već je znala da je Gospod taj koji je jedini pravi i vratila se zauvijek bas na Badnji dan u Podgoricu, gdje smo pustili njeno tijelo da počiva u miru i danas se na ovaj veliki hrišcanski praznik Eva iskrenije od svih nas grešnih sa anđelima raduje i smije. Eva nije umrla, Eva zauvijek zivi i svi koji ste vjerovali i podržavali njenu borbu radujte se, imate svoga zastupnika pred Bogom. Budite  zdravi i zahvalni Bogu na zdravlju, jer to nije poklon od Deda Mraza, zdravlje je dar od Boga”, navela je majka djevojčice.

Portal Analitika