Moda

Vukić: Na zapadu bih kao dvostruka Plejmejt Plejboj zečica bila više cijenjena

Viki Vukić je jedna od rijetkih Crnogorki koja je krasila naslovnicu najpoznatijeg  muškog magazina  na svijetu„Playboy“ . Manekenka je u prošloj godini dva puta osvojila titulu “Plejmejt” kojom su se okitile najatraktivnije žene svijeta. Lice sa naslovnice, uspješna poslovna žena i model za Portal Analitika priča o svojim počecima, komentarima okoline, fotografisanjima i budućim planovima.
Vukić: Na zapadu bih kao dvostruka Plejmejt Plejboj zečica bila više cijenjena
I.D.
I.D.Autor
Portal AnalitikaIzvor

Ljubav prema modelingu potiče iz ranih dana:

Još od malena, Novljanka Viki Vukić je sanjala o karijeri modela i naslovnicama velikih magazina. Manekenstvom počinje da se bavi sa nepunih petnaest godina, a poslije nekog perioda seli se za Beograd. 

“Radila sam brojne reklame, spotove, revije za više agencija. Iako sam voljela i revije, više sam se bazirala na posao modela, pa sam imala mnogo naslovnih strana za razne časopise. Bila sam zaštitno lice nekoliko modnih kuća kod nas i u inostranstvu, kao i jedne italijanske firme donjeg rublja ”, priča. Glumila je i u nekim filmovima.

“Prvo kao statista,a zatim su uslijedile epizodne uloge, najviše sam ponosna na filmove Emira Kusturice”, ističe ona.

20180529-221510

Fotografisanje za magazin Plejboj

Ipak, u javnosti je najviše zapažena kao Plejboj zečica.  U prošloj godini je dva puta  ponijela titulu “Plejmejt” kojom su se okitile najatraktivnije žene svijeta.

"Dva puta sam osvojila tu titulu u roku od pet mjeseci, što je veoma rijedak slučaj. Moj prvi editorijal je bio na osam, a drugi na deset strana. To smatram i krunom moje dosadašnje karijere", priča.

Najbitnija joj je, ističe podrška porodice, a na negativne komentare okoline ne reaguje.

“Iako je moja porodica naravno na moje uspijehe ponosna, shvatam da je ovo mala sredina i da većina ne može da razumije moj uspijeh. Da živim negdje na zapadu kao dvostruka Plejboj Plejmejt zečica, bila bi cijenjena i živjela kao diva, jer takav tretman imaju na zapadu. Cijeli život se bavim modelingom i kao surovi profesionalac ne pravim pitanje da li sam obučena ili svučena, posebno kada je u pitanju svjetski priznat časopis Plejboj. To je jedna od razlika izmedju profesionalca i amatera”, naglašava.

O ciframa nije željela da govori, ali tvrdi da  od velikih kampanja, kalendara i fotografisanja za svjetski poznate časopise može jako dobro da se živi.

viki-2

"Tu su velike sume novca, a pored toga imam privatan biznis. Imala sam i ponude za neke rijalitije, ali sam odbila, jer za sada ne vidim sebe u tome", ističe.

Iako posmatrajući sa strane, život modela djeluje glamurozno, a fotografisanje lako i zabavno, zgodna Novljanka na nekim fotografisanjima i snimanjima provede čitav dan.

"Jedan dan snimanja obično bude naporan, neke kataloge i kalendare sam radila i po deset sati sa malim pauzama. U poslu sam veliki perfekcionista", govori.

Planira da osvoji treću Plejboj Plejmet titulu

Svaki slobodan trenutak, ona provodi sa prijateljima, čivavom Pablom i naravno porodicom. Za dobar izgled je kaže, najviše zaslužna  dobra genetika.

20180530-093318

"Ko vidi moju mamu odmah će to potvrditi. Ako to nemate, ne vrijedi vam ništa. Naravno, kozmetički tretmani dolaze u obzir ali sve sa mjerom. Vježbam svakodnevno i pijem dosta vode, a trudim se da ne jedem poslije 18 časova", objašnjava.

Iako je dosta snova ostvarila, Viki je tek počela da osvaja svjetska tržišta. Planira da osvoji i treću Plejboj Plejmejt titulu za inostranstvo.

viki35-1

"Biću zaštitno lice jedne crnogorske kompanije, a cilj mi je da se u narednoj godini pojavim na naslovnici bar tri svjetska izdanja Plejboja. Tamo su veliki honorari, koje bih uložila u privatan biznis ", zaključuje Vukić za Portal Analitika.

Portal Analitika