Turizam

Turistima u Podgorici dostupni interaktivni info-ekrani

Turistička organizacija Podgorice otvorila je na Aerodromu Podgorica i u Info centru interaktivne ekrane najsavremenije tehnologije, koji omogućavaju da se na brz i lak način dobiju sve neophodne servisne i informacije o turističkim lokalitetima kako u gradu, tako i u Crnoj Gori.
Turistima u Podgorici dostupni interaktivni info-ekrani
Portal AnalitikaIzvor

Direktorica Turističke organizacije Podgorice Tatjana Popović kazala je da su, osluškujući potrebe turista, a po uzoru na druge evropske gradove, prepoznali značaj instalacije ovih panela.

“Vjerujemo da će to dodatno doprinijeti podizanju kvaliteta i promociji ukupne turističke ponude Glavnog grada”, istakla je Popović.

infoekran2Direktor Aerodroma Podgorica Dragan Milanović osvrnuo se na višegodišnju uspješnu saradnju sa Turističkom organizacijom Glavnog grada, te istakao zadovoljstvo što je prvi interaktivni panel u Podgorici postavljen upravo na podgoričkom aerodromu.

Postavljanje interaktivnih info-ekrana jedna je od aktivnosti RiTour projekta prekogranične saradnje Hrvatska – BiH – Crna Gora, koji se finansira iz EU IPA fondova.

Portal Analitika