Moda

Još četiri dana za prijavu na takmičenje za mlade dizajnere

Prijave za takmičenje za mlade dizajnere, koji mogu dobiti priliku da se predstave na FashionWeek-u sredinom novembra, traje još četiri dana. Njihov zadatak je da osmisle i nacrtaju kreaciju inspirisanu narandžastom etiketom MionettoProsecco-a, koji je glavni sponzor nedjelje mode. 
Još četiri dana za prijavu na takmičenje za mlade dizajnere
Portal AnalitikaIzvor

Deset najboljih dobiće finansijska sredstva za izradu svojih fizičkih kreacija, koje će potom predstaviti na ovom modnom događaju. Među njima će se birati tri najkreativnija mlada dizajnera. Prva nagrada je put u Milano za dvije osobe i vaučer u iznosu od 200 eura. Druga nagrada je profesionalna mašina za šivenje, a treće mjesto osvaja grafičku tablu za crtanje.

mionetto-prosecco-boca

Ko i kako može da se prijavi?

Na takmičenje se mogu prijaviti punoljetni studenti i diplomci fakulteta likovnih umjetnosti, modnog i grafičkog dizajna, kao i dizajneri amateri. Konkursni zadatak u digitalnom A4 formatu treba da sadrži ilustraciju modela, opis ideje i opis materijala. Završene skice sa osnovnim podacima: ime, prezime, datum rođenja, adresa stanovanja, broj telefona i naziv škole/fakulteta potrebno je poslati na emailkonkurs@g3spirits.com, najkasnije u nedjelju 07. oktobra u podne. 

mionetto-prosecco-1

Takmičenje organizuje glavni sponzor zimskog Fashion Week-a Montenegro - brend Mionetto Prosecco, u saradnji sa kompanijom G3 Spirits i Modnom komorom Crne Gore.Za više informacija o takmičenju posjetite Mionetto Prosecco MNE Facebook stranicu ili Mionettome Instagram profil.

Portal Analitika