Moda

Savana u Podgorici (FOTO)

Sinoć su se u sali Millenium hotela Ramada, uz neobičnu scenografiju, predstavili poznati dizajneri iz Srbije Boško Jakovljević, Marija Tarlać i Ines Janković, koji su specijalno za ovu priliku radili modele.
Savana u Podgorici (FOTO)
I.K.
I.K.Autor
Izvor

U originalnom, nesvakidašnjem ambijentu sale ,,Milenium” hotela ,,Ramada” gosti su sjedjeli na sijenu, a dres kod je bio  ,,kaubojski “- džins.

Svi prisutni imali su priliku da pogledaju i ocijene  i tematske radove inspirisane temom SAVANA.

Tokom večeri predstavljeni su i tematski radovi crnogorskih dizajnera pod nazivom ,,Savana”. Po jedan model prikazali su Marina Banović-Džuver, Ivana Murišić, Isidora Ceković, Nataša Pejović, Sanja Matijević i Boris Ćalić.

Po izboru publike u sali, model Marine Banović-Džuver dobio je najviše glasova, a kao nagradu kreatorka je dobila autorizovanu lutku.

Voditeljka programa bila je novinarka TV Prva Iris Polumenta.

Hotel Ramada  je dio prepoznatljive, vodeće hotelske grupe WYNDHAM, najavljuje nova dešavanja u okviru svoje ponude za naredni period, kojim želi da se na jedan drugačiji način obrati domaćoj publici.

Prijatna iznenađenja koja stižu donosi nam ih upravo SAVANA HOLDING u okviru kojeg posluju hotel Ramada i Mall of Montenegro, a  ovog puta su u saradnji sa Fashion MOOD magazinom donijeli u Pogoricu seoski ambijent  za sve one ljubitelje originalnog estetskg doživljaja.

Savana u Podgorici (FOTO)
Modni spektakl u Ramadi
Portal Analitika